OKULUMUZUN TARİHÇESİ

05.04.2024 25

Okulumuz ayrı iki bina olmak üzere ŞABAN köyüne yapılmıştır.Normal eğitim yapılmaktadır.Derslik başına ortalama 15 öğrenci bulunmaktadır.Eğitim öğretim bilgi teknolojileri ile desteklenmektedir.Bütün sınıflarımızda akıllı tahta bulunmaktadır.Öğrencilerimizin bilgi ve görgülerini arttırmak için sürekli geziler tertip etmekteyiz.Bina olarak betonarme yığma binadır.İlkokul binamız soba ile ortaokul binamız kazan sistemi ile ısınmaktadır.

Okulumuz çevre ile iyi ilişkiler içerisinde olup okul-veli-öğrencilerle birlikte başarının arttırılması için iş birliği yapılmaktadır. Okulumuzun tüm öğretmenleri, olarak öğrencilerimizin iyi bir geleceğe sahip olması için çözümün eğitim olmasına inanıyoruz ve bu yönde gayret gösteriyoruz. 2024-2024  öğretim yılı 2. Dönem ilkokul mevcudumuz 73, ortaokul mevcudumuz 55’dir.

       Okulumuzun bina durumu ve özellikleri bakımından okul binası betonarme şeklinde yapılmış olup iki binamızda tek katlıdır. Bahçemizin durumu ise okul bahçesi oldukça geniş ortaokul binamızda spor sahası bulunmaktadır, ilkokulumuzun spor alanı içinde çalışmalarımız devam etmektedir. Ortaokul bahçe ihata duvarı yapılmış olup zaman zaman da onarılarak bahçenin bakımı ve güvenliği sağlanmaktadır. İlkokulda ise ihata duvarımız bulunmamaktadır.